Services

Consultation

Consultation

Веднъж решили да използвате нашите услуги, Вие можете да получите професионални съвети и мнения за организизрането на вашето тържество. Отговори на всички Ваши въпроси ще получите от професионален сватбен консултант и артистичен декоратор.

Decoration

Decoration

Декорация на заведения и нестандартни места, където се провежда тържеството. Обличане на столове с калъфи, панделки и цветя; покривки за маси с оригинални аксесоари и декоративни елементи; съдове с цветя в различни стилове; декориране на тавани, стени и колони, украса с балони в закрити и открити помещения; аранжиране с живи и/или изкуствени цветя; аранжиране на булченската маса; декорация с осветление и драперии; аранжиране с арки, колони и пътека; украсяване на ритуална маса; фоерверки и пироефекти; бели гълъби.

Photo and video services

Photo and video services

Професионално фото и видеозаснемане, за да запазим вашите спомени от събитието.

Music and DJ

Music and DJ

По ваш избор можем да ви предоставим услугите на оркестър с жива музика или професионален DJ за озвучване.

Folklore ensemble

Folklore ensemble

ако желаете вашата сватба да бъде съобразена с българските традиции и обичаи, можем да включим всякакъв вид фолклорни танци, ритуали и елементи, изпълненеи от професионални танцьори.

Appropriate restaurant and menu

Appropriate restaurant and menu

Професионален съвет за избор на заведение и меню според сезона, броя на гостите и вашите изизсквания

Ritual halls and churches

Ritual halls and churches

Изключтелно съдействие в избора и резервирането на ритуална зала, място за изнесен ритул и църква.

Wedding accessories

Wedding accessories

Покани, бутониери, сватбени чаши, сватбени бутилки, свещи, украса за автомобил, булченски букет (от естествени или изкуствени цветя, жартиер, диадеми за булка и шаферки, подаръци за гости, късметчета за хвърляне, кошнички и фунийки за късметчета, възглавнички за халки, сватбена книга, кутия за пожелания, тейбъл картички, сватбени торти и погачи, подарък-изненада за всеки)